2020-09-09 15:39:49• hírek • közlemény

Visszatérnek a helyi termelők a Kossuth Kertbe!

"Tisztelt Szatmáriak! Önöknek köszönhetően nagy sikert aratott az első Szatmári Termékek vására augusztusban. Köszönjük, hogy támogatják és értékelik a helyi termelők munkáját. Bebizonyosodott, hogy Szatmáron igény van a minőségi és ízletes ételekre, valamint a kézműves termékekre, ezért szeptember 12-13 között ismét megszervezésre kerül a Kossuth-Kertben a Szatmári Termékek vására" - üzenik a szervezők.

 

Az eseményen 21 Szatmári Termék védjegyes helyi termelő kínálja majd a minőségi portékáit. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal támogatásával és Nemzeti Együttműködési Alap segítségével megszervezett vásár előkészületei már a végénél tartanak, így szombaton minden adott lesz ahhoz, hogy a vásárlók megfelelően legyek kiszolgálva.


Szeptember 12-én és 13-án, naponta 10.00 és 18.00 óra között a Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesület várja Önöket, hogy megismerjék azokat a termelőket, akik nap mint nap azon fáradoznak, hogy a legjobb hagyományos termékeket és vegyszermentes, zamatos zöldségeket kínáljanak nekünk, szatmáriaknak. A Szatmári Termékek Vásárán megtalálhatóak lesznek többek között a szezonális zöldségek, különböző gyümölcsök, minőségi hústermékek és sütemények, többféle méz, szörpök, lekvárok, borok, pálinkák, kézműves sörök, és természetesen az egyedi kézműves termékek is.


A Szatmári Termékek vására minden hónap második hétvégéjén visszatér a Kossuth Kertbe! További részletekért keresse fel honlapunkat és kövesse FB-oldalunkat.


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: